KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

XI Międzyszkolny Konkurs Wielkanocny Baranek Wielkanocny

W szkolnym etapie konkursu komisja przyznała następujące miejsca:
W kategorii klas 1-3:
1 miejsce – Maksym Musiał 1c,
2 miejsce – Michał Kaźmierczak 1c,
3 miejsce – Jagoda Starczewska 3c.
Wyróżnienia – Alicja Błoch 1b, Sebastian Bruszewski 3a, Zuzanna Moszczyńska 2b.
W kategorii klas 4-8:
1 miejsce – Malwina Dubielak 4c,
2 miejsce – Ignacio Canals-Grodzicki 4a,
3 miejsce – Kamila Gajewska 6c.
Wyróżnienia – Aleksander Góra 5c, Norbert Majcherczak 7a, Wojciech Agaciak 5c, Nikodem Lamecki 8a.
Serdecznie dziękujemy wszystkim, którzy wzięli udział w konkursie i gratulujemy wspaniałych pomysłów.