KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wielkanoc pełna nadziei i radości - rozstrzygnięcie konkursu

Międzyszkolny Konkurs Plastyczny pt. „Wielkanoc pełna nadziei i radości” został rozstrzygnięty. Gratulujemy wszystkim, którzy wzięli w nim udział, a szczególnie laureatom.

Wśród uczniów klas 1-3 nagrodzono prace:
1 miejsce - Filip Nockowski, Krzysztof Krawczyk (obaj klasa 1c)
2 miejsce - Michał Kazimierczak 3c, Maria Pokora 1c
3 miejsce - Marcel Frątczak 2b, Adrian Zynger 1c

Wyróżnienia: Hanna Grelewska 3a, Maja Zakrzewska 1c, Alicja Błoch 3b

Wśród uczniów klas 4-6 nagrodzono prace:
1 miejsce - Jagoda Starczewska 5c,
2 miejsce - Marcin Fiks 4a,
3 miejsce - Amelia Duda 5b

Wyróżnienia: Magda Olesińska 4b, Wiktoria Osiecka 4b, Wiktor Purtak 4a, Monika Olesińska 5c, Roman Wawrzyniak 5c, Natan Michalak 6c

Wśród uczniów klas 7-8 nagrodzono prace:
1 miejsce - Agata Jugowicz 7a, Amelia Wieczorek 8a,
2 miejsce - Oliwia Stawińska 8b, Kamila Gajewska 8c,
3 miejsce - Oliwier Urbaniak 7a, Eryk Szor 7a

Wyróżnienia: Hubert Bukowski 7c, Piotr Piątkiewicz 7a

Wszystkie prace zostały zaprezentowane na wystawie w kościele parafialnym pod wezwaniem Świętego Krzyża. Serdecznie zapraszamy do jej oglądania i podziwiania wspaniałych prac uczniów. Bardzo dziękujemy rodzicom, opiekunom dzieci za zaangażowanie i pomoc. Mamy nadzieję, że te Święta Wielkanocne będą dla wszystkich Państwa wraz z rodzinami czasem radości, miłości i nadziei.