KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Trzymamy formę w domu – jemy zdrowo i jesteśmy aktywni

W tym szczególnym czasie dla nas wszystkich nie dajemy się wirusowi, staramy się utrzymać ciało w dobrej kondycji, ćwicząc w warunkach domowych oraz dbając także o zdrowe odżywianie samodzielnie przygotowując zdrowe posiłki.

W konkursie szkolnym "Trzymam formę", w którym chętni uczniowie pokazali jak dbają podczas naszej uporczywej izolacji o swoją sprawność fizyczną, pokazując swoje tory przeszkód, stacje z zadaniami oraz rodzinne turnieje sportowe nie zapominając oczywiście o zdrowym odżywianiu zwyciężyli:
1 miejsce - Artur Karol 5c i Maksymilian Głogowski 4b,
2 miejsce - Jakub Mertens 4b i Amelia Wieczorek 7b,
3 miejsce - Kuba Kominiak 4b i Michelle Poloczek 7b.
Nagrody i dyplomy rozdamy jak tylko będzie to możliwe.
Pyszne inspiracje na zdrowe śniadania i sałatki wraz z przepisami jakie przygotowali nasi uczniowie.