KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Rozstrzygnięcie konkursu różańcowego

Gratulujemy wszystkim, którzy wzięli udział w konkursie różańcowym. Wystawa waszych prac wzbudza wielkie zainteresowanie i podziw tych, którzy przychodzą modlić się do kościoła. Bardzo dziękujemy uczniom i całym rodzinom za zaangażowanie i świadectwo wiary. Wszystkie osoby otrzymają punkty za udział w konkursie. Będą też dyplomy i nagrody.

Uczniowie klas 4-6
I m. Kajetan Apanasowicz kl. 4a
II m. Wiktor Purtak kl. 4a
III m. Malwina Dubielak kl. 6c

Wyróżnienia:
Alicja Tamborska kl. 5b
Amelia Wieczorek kl. 8b
Julian Szymioł kl. 5a
Natan Michalak kl. 6c

Uczniowie klas 1-3
I m. Hanna Gralewska kl. 2c
II m. Blanka Banaszek kl. 3a
III m. Alicja Bloch kl. 3b

Wyróżnienia:
Cyprian Agaciak kl. 2c
Alicja Gaszczyk kl. 1a
Nadia Burzyńska kl. 2b

katecheci: s. L. Dłubakowska, K. Komorowska., M. Florczyk.