KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych
w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:

1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Kontakt”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej.
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. klauzula informacyjna znajduje się również w linku „Klauzula informacyjna” w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Pomoc dla Centrum Dialogu w Kostiuchnówce

Szanowni Państwo, jako szkoła partnerska zwracamy się do Państwa z prośbą o wsparcie Centrum Dialogu Kostiuchnówka. Ośrodek z racji panującej obecnie sytuacji znalazł się w trudnej sytuacji. Zamknięte granice sprawiły, że nie są przyjmowani żadni goście. Zebrane fundusze pomogą pokryć koszty utrzymania przez najbliższe miesiące. Jeśli ktoś z Państwa może i zechce, została uruchomiona zbiórka pieniędzy na Ośrodek w Kostiuchnówce. Jest to miejsce, które co roku gości naszych uczniów i nauczycieli w ramach akcji pobierania Ognia Niepodległości oraz podczas wyjazdów wakacyjnych. Możemy tam liczyć na dobre przyjęcie i opiekę podczas pobytu na Ukrainie.
Państwa pomoc jest całkowicie dobrowolna. Liczy się każda złotówka, która z pewnością pomoże naszym przyjaciołom przetrwać ten trudny dla wszystkich czas.

Zapraszamy na stronę
https://pomagam.pl/kostiuchnowka